Martin Sloup je vývojář Android aplikací, Google pozitivní geek a Geokačer teoretik, Arduino, ESP8266 a ESP32 fanatik. Je mu 38 let a momentálně pracuje ve společnosti Zentity a.s. jako Android Team leader v hlavním městě Praha. Jeho stálé bydliště jsou ale Neratovice.

Mezi jeho koníčky patří počítače, programování, Arduino a Geocaching. Baví ho hrátky s novými technologiemi, programování nejen desktopových aplikací, ale i tvorba mobilních aplikací a sem tam si i pohraje s webovými technologiemi. Také si rád hraje s elektronikou, ESP8266, ESP32, Arduiny a jinýmy Duiny. Z programovacích jazyků ovládá především Javu, Kotlin, C, PHP a JavaScript.

Projekty

Geocaching4Locus

Geocaching4Locus je rozšíření do Androidí aplikace Locus Map, které dokáže zobrazit na mapě Locusu nebo importovat do Locusu keše stažením přímo ze stránek geocaching.com.

Staré projekty

Jídelníček ZČU

Androidí aplikace, která přehledně zobrazuje jídelní lístek plzeňských menz a bufetů pro zvolený den.

Say it Louder

Byli jste někdy v hospodě či baru a nemohli jste si objednat, protože vás nikdo neslyšel? Tak to jste našli tu správnou aplikaci. :)

Handy Geocaching

Handy Geocaching je mobilní Javová aplikace (Java ME) pro usnadnění geocachingu. Spojuje mobilní přístup ke stránkám geocaching.com s navigačními funkcemi.

Jídelní lístek plzeňských menz

Alternativní stránky jídelního lístku plzeňských menz. Obsahuje možnost hodnocení jídel z aktuálního dne, on-line kamery z prostor menz, a jiné.

Kontakt a sociální sítě